Termékek


Fűszerpaprika

Puszta Aranya fűszerpaprika-őrleményA fűszerpaprika hagyományos magyar nemzeti fűszer, amelynek használata a 18. században terjedt el. A paprika eredetileg ugyan Közép- és Dél-Amerikából származik, ugyanakkor annak porrá őrlése és fűszerként való felhasz- nálása magyar találmány. Legősibb termesztési területe az Alföld, amely száraz, napos éghaj- latával ideális körülményeket biztosít a fűszer- növény termesztéséhez.

Puszta Aranya fűszerpaprika-őrleményeink – édesnemes, csemege és csípős – kizárólag magyar alapanyagokból készülnek és az alföldi régióból származnak. Az alapanyagok feldolgozása hagyományos módszerrel dolgozó, ugyanakkor a legmodernebb technikájú paprikamalomban történik. Valamennyi fűszerpaprika-őrleményünk 100%-ban fűszerpaprika származék, adalékanyagok és mesterséges színezék nélkül készült kiváló minőségű termék.

Húsok, pörköltek, hagyományos magyaros ételek fűszerezéséhez.

Kérjen tőlünk árajánlatot!


Ételízesítő

Puszta Aranya ételízesítőNapjainkban az ételízesítő szinte ugyanolyan szerves eleme a magyar konyhának, mint a fűszerpaprika. Gazdag ízvilágú Puszta Aranya ételízesítőnk több féle válogatott zöldség és fűszernövény felhasználásával készült. A gondosan osztályozott alapanya- gokat ellenőrzött magyar termelőktől vásárol- juk és  saját receptúránk szerint keverjük. A granulátum forma megőrzi a zöldségek és fűszerek friss ízét és zamatát, és ezzel valamennyi ételnek kellemes ízhatást kölcsönöz. Az aromatartó, minőségi csoma- golásnak köszönhetően a termék könnyen tárolható és adagolható.

Rendkívül sokrétűen felhasználható, levesek, főzelékek, húsételek, köretek, szószok és zöldséges ételek ízesítéséhez egyaránt kiváló.

Kérjen tőlünk árajánlatot!